Van kantoorstoelen tot ligstoelen, eetstoelen en sofa’s, alle klassieke stoeltypen zijn in de laatste Mariline stoelcollectie opgenomen.

Tijdens de uitvoering van een algemeen inrichtingsplan wordt de invloed van een elementaire component zoals stoelen vaak onderschat. De keuze van het juiste aantal, de juiste kwaliteit en het juiste type stoel kan een tijdrovend proces zijn. Om dit proces te vereenvoudigen, ontwikkelde Mariline de Mariline stoelenserie. Deze complete en basic selectie van de meest gangbare stoeltypen is vervaardigd van brandvertragende stoffen en heeft een moderne uitstraling.

BRANDVERTRAGEND

CUSTOM MADE

CERTIFIED TEXTILES

GROOT ASSORTIMENT

Duurzaam en solide

De collectie omvat diverse typen eetstoelen, kantoorstoelen, ligstoelen en sofa’s. Alle geselecteerde stoelen zijn duurzaam en hebben een sterk en solide frame. De stoelen hebben een moderne uitstraling en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Ze worden bekleed met brandvertragende en onderhoudsvriendelijke stoffen, leer of imitatieleer van hoge kwaliteit.

De stoelen kunnen indien gewenst op elkaar worden afgestemd. Losse componenten zoals het frame, de armsteunen en de zitting zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, ontwerpen en materialen.

Wilt u meer weten of uw wensen bespreken? Neem gerust contact op om een afspraak te maken met onze verkoopadviseurs. U bent van harte welkom in onze showroom.

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

Adres

Thomas Edisonweg 65
5151 DH Drunen
The Netherlands

Telefoon

+31 (0)416 348 579

Email

info@roemeg.nl
www.marilinefurniture.com