De Mariline serie houten meubilair is ontwikkeld vanuit slechts een eenvoudige gedachte: een serie mariene essentiële meubels tot stand brengen met ontwerpen die staan voor kwaliteit én functionaliteit.

Van bureaus en sofa’s tot kledingkasten, bedden en tafels: de Mariline collectie houten meubilair combineert een praktisch ontwerp met slimme details waarbij rekening wordt gehouden met de noodzakelijke multifunctionaliteit aan boord. De serie houten meubilair is volledig gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de scheepvaart. Waarden zoals efficiëntie, bruikbaarheid, duurzaamheid en ruimteoptimalisering vormden de basisprincipes tijdens het ontwerpproces.

GECERTIFICEERDE MATERIALEN

VERSCHILLENDE BRANDVEILIGHEID KLASSES

CUSTOM MADE

VELE AFWERKINGEN BESCHIKBAAR

FUNCTIONELE ONTWERPEN

Ontwerp en maatwerk

Het resultaat is een serie weldoordachte en comfortabele meubels, die alle meubilairoplossingen omvat die aan boord nodig zijn. Of u nu cabines voor de bemanning of passagiers, kantoren of openbare ruimten inricht, de Mariline meubilairserie heeft de passende oplossing voor ieder interieurprobleem.

Alle artikelen kunnen worden vervaardigd van diverse kernmaterialen zoals MDF, triplex of vermiculiet. Deze kunnen worden afgewerkt met diverse afwerkingsmaterialen, kleuren en ontwerpen. Naast de standaardartikelen helpt ons team graag met de aanpassing van uw gewenste ontwerp.

Wilt u meer weten of uw wensen bespreken? Neem gerust contact op om een afspraak te maken met onze verkoopadviseurs. U bent van harte welkom in onze showroom.

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

Adres

Thomas Edisonweg 65
5151 DH Drunen
The Netherlands

Telefoon

+31 (0)416 348 579

Email

info@roemeg.nl
www.marilinefurniture.com